Nature & Art Hotel Kastell

Nyugat Dunántúli régió - Egyházasrádóc

Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc
  • Cím: 9783 Egyházasrádóc, Petőfi utca 2-4.

Ajánlatkérés

Küldés
Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc

Természet, nyugalom, tiszta levegő= kényesztetés a léleknek!

Élvezze az érintetlen természet nyugalmát, egy csendes falusi környezetben. Töltődjön  fel energiával a friss levegőn, engedje, hogy házias és vegetáriánus ételekkel kényesztessük, amelyek mellé a legjobb magyar borokat kínáljuk.
Barátságos és családias légkör biztosítja a nyugodt kikapcsolódást. Ha aktívan pihenne, kerékpárral, gyalogosan  vagy akár lóháton bebarangolhatja a környék végtelen erdeit, mezeit. Történelmi városok várják kíváncsi felfedezőiket, a vadászok egyedülálló, vadban gazdag környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek...a fárasztó nap után pedig kandalló tüzénél várjuk Önöket.
 Reméljük hamarosan üdvözölhetjük nálunk.

 

Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc

Az új épületben 12 szobával várjuk vendégeinket. 2004.-ben készült modern kényelmes szobák különlegessége az antik bútorok és tükrök meglepő ötvözése kortárs képzőművészeti alkotásokkal. Minden szoba saját fürdőszobával és különálló mellékhelyiséggel rendelkezik, hangulatos mozaikcsempével díszítve. Nászutas lakosztályt is alakítottunk ki , pezsgőfürdős sarokkáddal és  rózsaszirom dekorációval tettük romantikussá. Vannak galériás szobáink is, ahol a hálóteret a galéria részben alakítottuk ki. Szobaáraink, szobától függően változnak és tartalmazzák a büféreggelit.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne dohányozzanak! Köszönjük.

 


Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc

Az emeleten található a konferenciaterem, amely 45 fő befogadására alkalmas. Ugyanitt gyerekek részére játszósarkokat rendeztünk be.

 A földszinten hagyományos magyar konyhával és hangulatos étteremmel várjuk vendégeinket. Éttermünk ékessége a nyitott kandalló és az oszlopos faszerkezet.

 

Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc

Áraink : 11.900Ft - 26.000Ft / éjszaka

Nature & Art Hotel Kastell, Egyházasrádóc
  • Cím:9783 Egyházasrádóc, Petőfi utca 2-4.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás